Image default
Εγκληματικότητα

Συμπλοκή μεταξύ πολιτών και λιστών στο Παλαιό Φάληρο

Στο κέντρο στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ζησιμοπούλου ξέσπασε “πόλεμος” χθες τη νύχτα. Τρεις ληστές επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα από ψιλικατζίδικο. Οι δράστες μάλιστα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν διερχόμενοι πολίτες.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις εννέα τη νύχτα στο Παλαιό Φάληρο. Οι ληστές επιχείρησαν να κλέψουν ψιλικατζίδικο. Ήταν πάνοπλοι. Κρατούσαν αυτόματα όπλα τύπου καλάσνικοφ με τα οποία μάλιστα πυροβόλησαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με πολίτες που προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Οι δράστες αφού άρπαξαν τα χρήματα βρήκαν στον δρόμο. Εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετή κίνηση και διερχόμενοι αντελήφθησαν τι είχε συμβεί.

Οι πολίτες κατάφεραν μάλιστα να “μπλοκάρουν” τους ληστές. Ο ένας από αυτούς τότε σήκωσε το καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί.

Οι πολίτες ωστόσο δεν πτοήθηκαν. Κατάφεραν να πιάσουν έναν από τους ληστές. Ο δράστης φαίνεται ότι προσπάθησε να αντιδράσει και τότε δέχθηκε χτυπήματα.

Ο ληστής μεταφέρθηκε μάλιστα άσχημα χτυπημένος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Οι άλλοι δύο ληστές παρά την κινητοποίηση των πολιτών και παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε η αστυνομία κατάφεραν να διαφύγουν.

πηγη:newsit.gr

Related posts

Θεσσαλονίκη : Ο 65χρονος άντρας είναι αντιμέτωπος με 9,5 χρόνια κάθειρξη γιατί αποπλανούσε ανήλικα μέσω Facebook

victoria.exnet

Νέα δεδομένα έρχονται στην επικαιρότητα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

adrianos.exnet

Όλα είναι ελεύθερα στο Πριγκιπάτο της Μυκόνου

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy