Image default
Ευρώπη

Γαλλία: Αθωώθηκε βιαστής 11χρονης κοπέλας επειδή υποστήριξε ότι η ανήλικη συναίνεσε στην πράξη!!!

Σοκαριστική ήταν η απόφαση δημοσίων κατηγόρων στη Γαλλία να παραπέμψουν σε δίκη έναν 28χρονο που βίασε 11χρονη, όχι για βιασμό, αλλά μόνο για σεξ με ανήλικη, υποστηρίζοντας ότι το παιδί συναίνεσε στο σεξ!

Έτσι πλέον ο άντρας είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών, την ώρα που εάν ήταν κατηγορούμενος για βιασμό θα πήγαινε φυλακή για πολλά χρόνια. Στο σκεπτικό τους ανέφεραν πως δεν εξανάγκασε την ανήλικη να κάνει σεξ μαζί του χρησιμοποιώντας σωματική βία και άρα δεν πρόκειται για βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι συμφώνησε με τον άντρα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, ενώ βρίσκονταν σε ένα πάρκο στο Μοντμανί, ένα προάστιο βόρεια του Παρισιού. Αυτός της είχε πει ότι θα την μάθαινε πώς να φιλάει, αλλά τελικά την βίασε.
Η οικογένεια του παιδιού υποστηρίζει πως το κορίτσι «είχε παραλύσει» από το φόβο και πως ήταν ανίκανο να υπερασπιστεί τον εαυτό του. «Πίστευε πως ήταν πολύ αργά, πως δεν είχε δικαίωμα να αντισταθεί, πως δεν θα είχε καμία σημασία και συνέχισε στο “αυτόματο”, χωρίς συναίσθημα και χωρίς να αντιδρά», είπε η μητέρα της στην γαλλική ιστοσελίδα «Mediapart».

pronews.gr

Related posts

Συνελήφθησαν στη Γαλλία 8 Έλληνες για εμπόριο 1,7 τόνων κοκαΐνης

technical

Κομισιόν : Είναι καθήκον της κάθε κυβέρνησης να τηρήσει την έμμονη τάξη

vetapa.exnet

Eκβιάζουν απροκάλυπτα την Ελλάδα οι Β.Σόιμπλε και Α.Μέρκελ

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy