Image default
Κόσμος

Ειρωνικές δηλώσεις έκανε ο Κιμ Γονγκ Ουν για όσα είπε ο Τραμπ στη συνέλευση του ΟΗΕ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρομοίασε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ με «σκυλί που γαβγίζει», για τα όσα απειλητικά είπε για τη Βόρεια Κορέα, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

«Όσα ακούσαμε ήταν σαν τον ήχο που κάνει ένα σκυλί που γαβγίζει» σχολίασε συγκεκριμένα ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Ρι Γιονγκ Χο δείχνοντας να αδιαφορεί για την ευθεία απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι «ίσως χρειαστεί να καταστρέψουμε ολοσχερώς τη Βόρεια Κορέα».

«Υπάρχει ένα ρητό που λέει ακόμα και όταν ένα σκυλί γαβγίζει, η παρέλαση συνεχίζεται» ήταν η ακριβής φράση που χρησιμοποίησε ο βορειοκορεάτης πολιτικός μιλώντας σε δημοσιογράφους μπροστά από ένα ξενοδοχείο κοντά στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

«Αν σκέφτεται ότι μπορεί να μας προκαλέσει έκπληξη με τους ήχους γαβγίσματος που κάνει τότε είναι ξεκάθαρο ότι ονειρεύεται» συμπλήρωσε ο ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την απειλή της Βόρειας Κορέας και για άλλα «καθεστώτα-παρίες» που προστατεύουν τρομοκράτες.

«Ο Rocket Man (το παρατσούκλι που έχει δώσει ο ίδιος στον Κιμ Γιονγκ Ουν) βρίσκεται σε αποστολή αυτοκτονίας για τον ίδιο και το καθεστώς του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, τονίζοντας ότι εάν χρειαστεί να υπερασπιστούν οι ΗΠΑ τα εδάφη τους ή τα εδάφη των συμμάχων τους τότε η χώρα του δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να «καταστρέψει ολοσχερώς» τη Βόρεια Κορέα.

pronews.gr

Related posts

Ο Τσίπρας “τράβηξε” το αυτί Φίλη για Ελληνικό, “στα κάγκελα” ο ΣΥΡΙΖΑ με Πολάκη- Το παρασκήνιο

Μπάιντεν: έστειλε τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς του στο σπίτι του στο Ουίλμινγκτον, στην πολιτεία Ντέλαγουερ, έπειτα από «περιστατικό δαγκώματος»

Τα βραβεία που έδωσε ένας δάσκαλος στο τέλος της χρονιάς

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy