Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Νεκροί 3 νεαροί και μια 18χρονη σοβαρά τραυματισμένη

Νεκροί από το τραγικό τροχαίο είναι ένας 28χρονος, ένας 22χρονος, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ηλικία του τρίτου θύματος αυτής της τραγωδίας καθώς και μια 18χρονη δίνει μάχη να κρατηθεί ζωντανή…

Τραγικό πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στοίχισε τη ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους, ενώ μια 18χρονη κοπέλα παλεύει να κρατηθεί ζωντανή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο που εκινείτο στο κέντρο της πόλης, επί της Βασιλέως Γεωργίου, επιχείρησε να στρίψει στην συμβολή με την Γ’ Σεπτεμβρίου, μπροστά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

sobaro-dysthxhma-thessalonikh-1

Εκείνη την ώρα περνούσαν δύο μοτοσικλέτες, με τέσσερις αναβάτες συνολικά, τις οποίες το αυτοκίνητο χτύπησε. Επί τόπου έχασαν την ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες στην μία μηχανή.
Όπως μετέδωσε ο Σκάι, οι δύο άλλοι τραυματίες από την δεύτερη μηχανή μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, εκεί όπου τελικά κατέληξε ο οδηγός, αφού είχε διαμελιστεί από την μέση και κάτω!

Το αυτοκίνητο, που συγκρούστηκε με τις μηχανές γύρω στις 4 τα ξημερώματα, είχε τσέχικες πινακίδες, ενώ ο οδηγός του, ηλικίας 67 ετών, είναι επίσης τραυματίας.

sobaro-dysthxhma-thessalonikh-2

Νεκροί είναι ένας 28χρονος, ένας 22χρονος, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ηλικία του τρίτου θύματος αυτής της τραγωδίας.

pronews.gr

 

 

Related posts

Άρση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Παραμένει η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους

Kostas Ermes

Επισπεύδει την ψήφιση των νομοσχεδίων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση

ExnetΗellas

Rapid tests αύριο στο Γηροκομείο Αθηνών στο πλαίσιο του «Ιπποκράτης»

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy