Image default
Εγκληματικότητα

Άφαντοι παραμένουν οι 2 Τούρκοι οι οποίοι απέδρασαν από τις αγροτικές φυλακές της Κασάνδρας

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί τους δύο Τούρκους που απέδρασαν από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας…

Άφαντοι παραμένουν από την προηγούμενη Πέμπτη (14/09) δύο Τούρκοι ισοβίτες, οι οποίοι δραπέτευσαν από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Οι δύο κρατούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το ημιελεύθερο καθεστώς κράτησης που ισχύει στη συγκεκριμένη δομή.

Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 33χρονο, που εξέτιαν ποινή ισόβιας κάθειρξης, ο καθένας, για διακίνηση παράτυπων μεταναστών. Όπως έγινε γνωστό, είχαν μεταχθεί στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας τους τελευταίους μήνες, ο πρώτος τον περασμένο Μάρτιο και ο δεύτερος τέσσερις μήνες αργότερα, τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο δραπέτες προσέφεραν εργασία στους λαχανόκηπους των φυλακών, απ’ όπου φαίνεται ότι ξέφυγαν από την επιτήρηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των λεγόμενων «λογοτιμητών» (κρατούμενοι που έχουν εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής και έχουν επιδείξει καλή διαγωγή).

Η απουσία τους έγινε αντιληπτή την ίδια ημέρα, κατά την καταμέτρηση των κρατουμένων. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους είναι σε εξέλιξη, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ΑΤ Κασσάνδρας.

 

Πηγή: pronews.gr

Related posts

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών κάνει αναφορά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο φόνο του 19χρονου Θωμά

Υπόθεση Λιγνάδη: κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του ενός εκ των δύο θυμάτων κατέθεσε στην ανακρίτρια της υπόθεσης ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον 62χρονο πρώην αστυνομικό παιδοκτόνο

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy