Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή η 31χρονη γυναίκα στην Εύβοια λόγω καθυστέρησης του ασθενοφόρου

Την καθυστέρηση του ασθενοφόρου επισημαίνει η οικογένεια της άτυχης εγκύου που έχασε τη ζωή της, τόσο η ίδια όσο και το έξι μηνών έμβρυο που κυοφορούσε, όταν χτύπησε στην πυλωτή του σπιτιού της, καθώς την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο ίδιος ο αρραβωνιαστικός της.

Οι δύο νέοι, 31 και 32 ετών ήταν αρραβωνιασμένοι και σκόπευσαν σύντομα να παντρευτούν. Όμως την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι όλα άλλαξαν. Χρειάστηκε μόνο μια κακιά στιγμή για να διαλυθούν τα πάντα και μάλιστα με έναν τραγικό τρόπο. Η 32χρονη εγκυμονούσα καθόταν σε μια καρέκλα στην πυλωτή του σπιτιού τους στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.

Κάποια στιγμή ο 31χρονος αγαπημένος της πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητό της. Το κακό δεν άργησε να γίνει. Το αυτοκίνητο παρέσυρε την 32χρονη όπως καθόταν στην καρέκλα και την έριξε κάτω.
Αρχικά δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Όμως η άτυχη κοπέλα είχε χτυπήσει εσωτερικά. Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ δυστυχώς χάθηκε και το μωρό της.

Συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, καταγγέλουν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε 45 με 60 λεπτά περίπου.

Τραγική φιγούρα ο 31χρονος αρραβωνιαστικός της, ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ η Ασφάλεια Χαλκίδας που έχει αναλάβει την υπόθεση εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το κακό.

Πηγή: pronews.gr

Related posts

Ο πρωθυπουργός της Ν. Κορέας και ο Δήμαρχος του ελληνικού

ExnetΗellas

Γεώργιος Κομνηνός Οι κάτοικοι της Φλώρινας της Καστοριάς και των Γρεβενών Γονατίζουν

Kostas Ermes

Διαφθορά και ατιμωρησία χαρακτηρίζουν το Δημόσιο

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy