Image default
ΕΛΛΑΔΑ

H Νάξος στα ρεκόρ γκίνες

Με 554 κιλά τηγανητής πατάτας Νάξου οι παραγωγοί της ΕΑΣ Νάξου, αλλά και το πλήθος του κόσμου που είχε συρρεύσει στο 8ο Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου πανηγύρισαν την κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2017!

Το γεγονός κατέγραψαν τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά δίκτυα από την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική και την Κίνα, με την Πατάτα Νάξου να απλώνει πλέον τη φήμη της σε ακόμη περισσότερα μέρη. Από τις 20 Σεπτεμβρίου του 2014 μέχρι σήμερα το Ρεκόρ κατείχε με 454.95 κιλά, η εταιρεία Twin Oaks Farms, στην πόλη Eagle της πολιτείας Idaho στις ΗΠΑ.

Οι τηγανισμένες πατάτες ζυγίζονταν σταδιακά σε ηλεκτρονική ζυγαριά μέχρι να φτάσει το βάρος τους στο επιθυμητό βάρος των 554 κιλών για την κατάρριψη του Ρεκόρ Γκίνες, οπότε και σερβιρίστηκαν στη συνέχεια στον κόσμο για φαγητό.

Ο κόσμος, Έλληνες και ξένοι, περίμεναν υπομονετικά για να σερβιριστούν.

Εθελόντριες και εθελοντές καθάρισαν 1.500 κιλά πατάτες Νάξου, που στη συνέχεια τηγανίστηκαν σε καζάνια υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του σεφ Στέλιου Κορρέ.

tanea.gr

Related posts

Ο πρωθυπουργός της Ν. Κορέας και ο Δήμαρχος του ελληνικού

ExnetΗellas

CNBC: “Υπάρχει πιθανότητα να φέρει και εθνικές εκλογές το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα”

ExnetΗellas

Αναπληρωτής υπουργός μεταβίβασε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό ή η είδηση αποτελεί προιόν προβοκάτσιας;

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy