Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώνονται οι βάσεις των Πανελλαδικών

Τις αμέσως επόμενες ημέρες ανακοινώνονται οι βαθμολογίες για τις Πανελλήνιες 2017. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Μηχανογραφικό 2017 και τις Βάσεις 2017.
Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το Μηχανογραφικό 2017 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 14-7-2017. Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14-7-2017. Στο results.it.minedu.gov.gr θα αναρτηθούν την Παρασκευή 30 Ιουνίου τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων – Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017.
Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν το Μηχανογραφικό 2017 θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μηχανογραφικό 2017 και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

 

Πηγή: ProNews

Related posts

Καμία δέσμευση για υλοποίηση μιας υπόσχεσης!

ExnetΗellas

12 χωρία με ζημιές στη Λέσβο μετά τον σεισμό

technical

Στη Κολομβία βρέθηκαν τα κλεμένα μηχανήματα από ελληνικά νοσοκομεία

vetapa.exnet

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy