Image default
Περιβάλλον

Τα μαγευτικά τοπία των Επτανήσων σε 1 λεπτό

Δείτε το βίντεο και πάρτε μία μικρή “γεύση” από την ομορφιά του Ιονίου…

Βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού, και ως γνωστόν το θέρος είναι η εποχή μας. Η Ελλάδα είναι όμορφη και τον χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι γίνεται ένας επίγειος παράδεισος. Γραφικοί όρμοι, αμμουδερές παραλίες, ακρογιαλιές με κρυστάλλινα νερά, παραδοσιακά χωριά «πνιγμένα» στο πράσινο, ζεστά ηλιοβασιλέματα και πεντανόστιμα φαγητά, είναι μερικά από τα highlights του ελληνικού καλοκαιριού.

Πρόσφατα, λοιπόν, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που, αν και σύντομο, περικλείει μέσα του μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές των Ιονίων Νήσων. Από τη κοσμοπολίτικη Κέρκυρα και τους γραφικούς Παξούς, μέχρι την εξωτική Λευκάδα, την ήσυχη Ιθάκη, την καταπράσινη Κεφαλλονιά και το Φιόρο του Λεβάντε (δηλαδή το «λουλούδι της Ανατολής», όπως λέγεται κι αλλιώς η Ζάκυνθος), το βίντεο αυτό κατορθώνει μέσα σε ένα λεπτό και λίγα δευτερόλεπτα να σε ταξιδέψει, και να σε κάνει να θες να επισκεφτείς τα μοναδικά Επτάνησα, οι παραλίες των οποίων διαφημίζουν την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της οικουμένης.

pronews.gr

Related posts

Αυτά τα 5 μέρη του κόσμου τα βλέπουν λίγοι

technical

Τα 10 γεωλογικά θαύματα του κόσμου

technical

Περισσότερες αναταράξεις στις πτήσεις λόγω της κλιματικής αλλαγής

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy