Image default
Πολιτισμός

Σαν σήμερα…

Ένα “flashback” των γεγονότων που έγιναν στις 12 Ιουνίου…

Ο Γάλλος ακροβάτης Φιλίπ Πετί, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν διέσχισε την απόσταση που χώριζε τους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, περπατώντας πάνω σε ένα τεντωμένο σύρμα, το 1974, πραγματοποιεί ένα αντίστοιχο ακροβατικό στην Φρανκφούρτη, 20 χρόνια αργότερα, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 1,200α γενέθλια της πόλης. (AP Photo/Bernd Kammerer)

sanshmera1

Μπουκάλια ουισκιού, κρυμμένα μέσα σε κούφιες φρατζόλες ψωμί, στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την περίοδο της Ποτοαπαγόρευσης, το 1924. (AP Photo)

sanshmera2

Διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από την πρεσβεία της Νότιας Αφρικής στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, για να διαμαρτυρηθούν κατά της καταδίκης σε ισόβια κάθειρξη του πρώην αρχηγού του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου (ANC), Νέλσον Μαντέλα, το 1964. (AP Photo)

sanshmera3

Η Αμερικανίδα πρώτη κυρία Τζάκι Κένεντι και η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αμαλία, ποζάρουν για αναμνηστική φωτογραφία με φόντο τον Παρθενώνα, κατά την επίσκεψη της πρώτης στην Ελλάδα, το 1961. (AP Photo/Jean-Jacques Levy)

sanshmera4

pronews.gr

Related posts

Η «Αΐντα» του Τζουζέπε Βέρντι σε online streaming από την όπερα της Σκάλας του Μιλάνου

Παναγιώτης Φάκλαρης:”Ο επόμενος θάλαμος ίσως κρύβει κάτι πιο σημαντικό από τις Καρυάτιδες”

ExnetΗellas

Στην Επίδαυρο η μεγάλη τραγωδία Οιδίπους επί Κολωνώ

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy