Image default
Κόσμος

Τα βραβεία που έδωσε ένας δάσκαλος στο τέλος της χρονιάς

Δάσκαλος απένειμε βραβείο «πιθανού τρομοκράτη» σε 13χρονη μαθήτρια και απολύθηκε.

Ο δάσκαλος θέλησε να δώσει και άλλα «αστεία» βραβεία που είναι άκρως προσβλητικά και δεν έχουν καθόλου πλάκα.

Σε ένα σχολείο του Χιούστον στο Τέξας, ένας δάσκαλος απολύθηκε, έπειτα από ένα χλευαστικό βραβείο που απένειμε σε μια 13χρονη μαθήτρια ότι «πιθανότατα θα γίνει τρομοκράτης», ανέφερε η σχολική περιφέρεια.

«Ολοκληρώσαμε την έρευνα μας και ο δάσκαλος που είναι υπεύθυνος για το περιστατικό δεν εργάζεται πλέον στην σχολική περιφέρεια», τόνισαν οι τοπικές εκπαιδευτικές αρχές με ανακοίνωσή τους.
Αξιωματούχοι στην περιφέρεια, περίπου 24χλμ ανατολικά του Χιούστον, δεν έδωσαν στην δημοσιότητα το όνομα του εκπαιδευτικού, ούτε παρείχαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

texas2

Η 13χρονη Λίζεθ Βιλανόβα μαθήτρια στο γυμνάσιο Anthony Aguirre, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση του Χιούστον KPRC ότι ήταν σοκαρισμένη όταν παρέλαβε το βραβείο στα τέλη Μαΐου στο τέλος της σχολικής χρονιάς, λέγοντας ότι ο δάσκαλος θεώρησε ότι θα ήταν διασκεδαστικό.

Άλλα βραβεία που απονεμήθηκαν στους μαθητές ήταν «ο πιθανότερος να ενταχθεί με τους λευκούς», «ο πιθανότερος να γίνει άστεγος στην Γουατεμάλα», όπως τόνισαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, που δημοσίευσαν φωτογραφίες δύο εκ των υποψηφίων.

pronews.gr

Related posts

Τραυματίστηκε 28χρονος ναυτικός από έκρηξη στο μηχανοστάσιο σκάφους στη μαρίνα Αλίμου

Επέτειος 1821: Το μήνυμα Πούτιν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

10 νεκροί σε επίθεση σε σούπερ μάρκετ στο Κολοράντο

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy