Image default
Εγκληματικότητα

Απολογείτε ο πατέρας που κακοποιούσε την 15χρονη κόρη του

Τον ανακριτή Χανίων θα δεί σήμερα ο 55χρονος πατέρας που κακοποιούσε χτυπώντας και κλειδώνοντας στο δωμάτιο της την κόρη του…

Ο 55χρονος οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί με τις κατηγορίες της άσκησης ιδιαίτερα ενδοοικογενειακής βίας και παράνομης κατακράτησης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει…τα αδικαιολόγητα.

Ο εφιάλτης, που ζούσε η 15χρονη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα, έλαβε τέλος, όταν η ίδια μαζί με τη μητέρα της βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τη βίαιη συμπεριφορά του 55χρονου στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί άκουγαν άφωνοι το ανήλικο κορίτσι να περιγράφει τις στιγμές που έζησε με πρωταγωνιστή τον πατέρα της, μη μπορώντας να πιστέψουν πώς μπορεί ένας πατέρας να κακοποιεί βάναυσα το ίδιο του το παιδί.

Η 15χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι το κορίτσι φέρει εκτεταμένες εκχυμώσεις σε όλο του το σώμα.

Η 33χρονη μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενώ γνώριζε για τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι στην κόρη τους, δεν τολμούσε νωρίτερα να μιλήσει.

pronews.gr

Related posts

Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο, για να του πάρουν κινητό και ποδήλατο!

ExnetΗellas

Θεσσαλονίκη : 3 Αλβανοί μαχαίρωσαν νεαρό Έλληνα στην προσπάθειά τους να του πουλήσουν ναρκωτικά

vetapa.exnet

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών κάνει αναφορά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο φόνο του 19χρονου Θωμά

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy