Image default
Αθλητισμός

Πέκχαρτ ξανά στην κορυφή

Όλα δείχνουν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα χρησιμοποιήσει και πάλι τον Τσέχο φορ στο πρωτάθλημα, ενώ θα παρατάξει την ΑΕΚ με αρκετές αλλαγές στη Λιβαδειά.

O προπονητής της Ένωσης έχει να αντιμετωπίσει έτσι κι αλλιώς τις απουσίες των Μάνταλου, Σιμόες και Αϊντάρεβιτς, ενώ είναι λογικό να θέλει να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές πριν από τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Τετάρτη.

Ο Χιμένεθ έδειξε κάποιες πρώτες σκέψεις του στη σημερινή προπόνηση και όλα δείχνουν ότι ο Τόμας Πέκχαρτ θα είναι βασικός σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος, μετά από αυτό με την Κέρκυρα. Πίσω του χρησιμοποιήθηκε ξανά ο Μπακασέτας, ενώ στα άκρα ο Ισπανός τεχνικός τσέκαρε τους Αραβίδη, Βάργκας, με τον Γαλανόπουλο να είναι δίπλα στον Γιόχανσον.

Πιθανότατα, οι αλλαγές θα αγγίξουν και την αμυντική γραμμή, καθώς είναι πολύ πιθανό ο Δημήτρης Κολοβέτσιος να προτιμηθεί αντί του Τσιγκρίνσκι ή του Βράνιες, προκειμένου ένας από τους δύο να πάρει ανάσες για το ντέρμπι του κυπέλλου.

pronews.gr

Related posts

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ίβιτς: «Όλοι θα ήθελαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εγώ όχι»

technical

«ΝΤΑΜΠΛ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

technical

Πρωταθλήτρια για 3η συνεχόμενη φορά η Εθνίκή Νέων Μπάσκετ

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy