Image default
Αθλητισμός

Σύσκεψη κορυφής για προπονητή στον Παναθηναϊκό!

Ωρα αποφάσεων για το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, καθώς αυτή την ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν τη… μακρά λίστα των προπονητών που έχουν προταθεί.

Μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από την τεχνική ηγεσία, οι «πράσινοι» αναζητούν άμεσα τον αντικαταστάτη του και καλούνται να πάρουν απόφαση άμεσα, καθώς οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς εντός κι εκτός συνόρων!

Γι’ αυτό και το πρωί της Τετάρτης (19/10) στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods γίνεται σύσκεψη υπό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μαζί με τους συνεργάτες του, ώστε να βρεθεί λύση για τον πάγκο.

Η λίστα των προπονητών που έχουν προταθεί για τη θέση είναι αρκετά μεγάλη, καθώς όπως παραδέχονται άνθρωποι της ΚΑΕ, ξεπερνούν τα 25 ονόματα, από Ευρώπη, αλλά και ΗΠΑ και στόχος σε πρώτη φάση είναι να… μικρύνει η λίστα και να προκύψουν οι τελικοί υποψήφιοι, με τους οποίους θα γίνουν επαφές.

Ενας εξ αυτών με τον οποίο έχει υπάρξει επαφή ήδη είναι ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και ο πρώην τεχνικός της Αλμπα, Σάσα Ομπράντοβιτς.

Αντίθετα, απομακρύνεται η περίπτωση του Πίνι Γκέρσον, ο οποίος φερόταν να είναι ψηλά στη λίστα από την πρώτη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, έχει αποκλειστεί η περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη, που ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που προτάθηκαν.

sdna.gr

Related posts

Ποιοι είναι “χαμένοι” και ποια τα φαβορί στη φάση των “16” του Μουντιάλ

ExnetΗellas

Η ΟΚΛΑΧΟΜΑ «ΔΙΕΛΥΣΕ» ΤΟΥΣ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

technical

Η ΑΕΚ πήρε το πλεονέκτημα κερδίζοντας τον Άρη 77 – 67 στο Αλεξάνδρειο

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy