Image default
Εθνικά Θέματα

Η ΔΥΣΗ ‘ΠΟΥΛΑ’ την ΚΥΠΡΟ μας! Πότε θα ξυπνήσουν οι Δυτικόδουλοι;..

Το Κυπριακό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.
Πρώτο δεδομένο είναι πως θα δοθεί υπηκοότητα σε 220.000 Τουρκοκύπριους και εποίκους ενώ οι υπόλοιποι κάτοικοι του κατεχόμενου κομματιού του νησιού θα παραμείνουν με άδεια, de facto δηλαδή δε φεύγει κανείς.

Οι διορθωτικές δηλώσεις του Προέδρου κου Αναστασιάδη ήταν οι εξής : «δηλώσεις του ποδαριού και μετά από την κόπωση μιας ημέρας μπορεί να δημιουργήσουν –και δικαιολογημένα δημιούργησαν αντιδράσεις-, γιατί δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά γεγονότα», προχώρησε σε νέα τοποθέτηση. Είπε πως πέραν των 130.000 Τουρκοκυπρίων –δηλαδή των 117.545 που έχουν πάρει την κυπριακή ταυτότητα ή το διαβατήριο και ακόμα περίπου 12.500-, υπάρχουν και άλλες 25.000 Τουρκοκύπριοι που ζουν στην Αγγλία, έχουν την ιδιότητα του πολίτη του παρανόμου μορφώματος και δεν έχουν αποταθεί στις κυπριακές αρχές, διότι μέχρι τώρα είχαν ενδεχόμενα και τη Βρετανική υπηκοότητα».
Συνέχισε δε λέγοντας πως «Αν υπολογίσετε ότι το 2004 υπολογίζονταν οι μεικτοί γάμοι με τα τέκνα σε 18.000 μπορείτε να φανταστείτε ότι μετά από 12 χρόνια μπορεί να έχουν αυξηθεί σε περίπου 25.000. Συνεπώς, αν στις 155.000 προστεθούν και οι 25.000 αυτό σημαίνει 180.000. Σαράντα χιλιάδες, στην ουσία, είναι εκείνοι που νομιμοποιούνται. Αν δείτε δε τις προτάσεις που υποβάλαμε τότε, δεχόμασταν μέχρι και 55.000». Το πιο σημαντικό όμως είναι, πέραν του γεγονότος ότι δώδεκα χρόνια μετά είναι μειωμένος στην ουσία ο αριθμός των εποίκων, ότι διασφαλίζεται το μέλλον».

Η Δύση γι άλλη μία φορά παράτησε την Κύπρο. Γι άλλη μία φορά βλέπουμε αυτό που μόνο οι Δυτικόδουλοι αρνούνται να αντιληφθούν. Δεν πρόκειται η Δύση να μας βοηθήσει στα Εθνικά μας Θέματα.
voicenews.gr

Related posts

Ο Β.Πούτιν ετοιμάζει σκηνές αποκάλυψης στην Συρία: Την 1η Ιουλίου φτάνει το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» – Από δύο βάσεις θα σφυροκοπηθούν οι ισλαμιστές – Δείτε βίντεο και εικόνες Το διαβάσαμε από το: Ο Β.Πούτιν ετοιμάζει σκηνές αποκάλυψης στην Συρία: Την 1η Ιουλίου φτάνει το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» – Από δύο βάσεις θα σφυροκοπηθούν οι ισλαμιστές

technical

Οι “πρόσφυγες” είναι μοχλός

technical

Σήμερα στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση του Α.Τσίπρα με τον Ζ.Ζάεφ για το Σκοπιανό

victoria.exnet

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy