Image default
Παράξενα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αντί για τις βαλίτσες, θα ζυγίζουν τους… επιβάτες!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Επιβάτης της Hawaiian Airlines, κατήγγειλε ότι υπάλληλοι της εταιρείας ζήτησαν να τον… ζυγίσουν, λίγο πριν επιβιβαστεί σε αεροπλάνο. Όταν εκείνος ρώτησε γιατί πρέπει να γίνει αυτό, τότε του απάντησαν ότι πρόκειται για “λόγους ασφαλείας”.

Εν τέλει, ο επιβάτης αποφάσισε να ψάξει το θέμα και απευθύνθηκε στο Τμήμα Μεταφορών των ΗΠΑ, αφού αυτή η περίεργη τακτική εφαρμόζεται μόνο σε πτήσεις από και προς την αμερικανική Σαμόα, όπως αυτές που εκτελεί η Hawaiian Airlines.

Η εν λόγω εταιρεία, απάντησε ότι “τα καύσιμα που καίνε ορισμένες πτήσεις ήταν σημαντικά περισσότερα, κάτι που σημαίνει πως οι υπολογισμοί μας για το βάρος ήταν ανακριβείς”.

Με απλά λόγια, η εταιρεία υποστηρίζει ότι καίει περισσότερα καύσιμα αλλά χάνει και περισσότερα λεφτά και όπως αποκαλύπτει ” το συνολικό βάρος της καμπίνας τους αεροσκάφους ήταν μεγαλύτερο απ’ ό,τι υπολογιζόταν. Και αυτό μας αναγκάζει να διαχειριστούμε καλύτερα την διανομή του βάρους σε κάθε σειρά (θέσεων) της καμπίνας”.
voicenews.gr

Related posts

ΒΟΜΒΑ από τη ΝΑSA!Παγκόσμιος ΤΡΟΜΟΣ!Το κρύβουν…

technical

Θα μείνετε ΑΦΩΝΟΙ! Δείτε τι βρέθηκε στο Ναύπλιο…

technical

Η πραγματική αιτία θανάτου της κοπέλας που υποτίθεται ότι είχε πεθάνει από πονόδοντο

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy