Image default
Παράξενα

Ένα τρίχρονο παιδάκι θυμήθηκε τη δολοφονία του από προηγούμενη ζωή

Για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι έχουν αναρωτηθεί τι συμβαίνει μετά το θάνατο και για πρώτη φορά στην ιστορία μπορεί πραγματικά να είμαστε πολύ κοντά στην απάντηση χάρη σε ένα αξιόλογο αγόρι που θυμήθηκε τη δική του δολοφονία.
Για τρία χρόνια το αγόρι έχει ζήσει μια φυσιολογική ζωή στην απομακρυσμένη περιοχή της Συρίας. Γεννήθηκε με ένα μικρό αιχμηρό σημάδι στο μέτωπό του, που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ περισσότερα από αυτό και από τότε ήταν σε θέση να μιλήσει για την προηγούμενη ζωή του. Επέμεινε ότι δολοφονήθηκε στην προηγούμενη ζωή του και ήταν ακόμα σε θέση να περιγράψει τα γεγονότα που τον οδήγησαν στο θάνατό του με λεπτομέρειες.

Η ιστορία ειπώθηκε από ένα Ισραηλινό γιατρό που αργότερα τεκμηρίωσε το βιβλίο «Τα παιδιά που έχουν ζήσει πριν».

Εξήγησε ότι το παιδί ήταν τόσο πειστικό που έπεισε όλους τους χωρικούς και στην συνέχεια τους οδήγησε σε ένα κοντινό γειτονικό χωριό που επέμενε ότι εκεί έγινε η δολοφονία.

Όταν πήγα εκεί στο χωριό συνάντησε έναν άντρα που δεν τον είχε δει ποτέ , τότε ο μικρός τον πλησίασε και του είπε: Ήμουν γείτονας σας και μια μέρα με σκοτώσατε με ένα τσεκούρι».

Όλοι παρακολουθούσαμε τις κινήσεις του μικρού και ξαφνικά ο άνδρας άρχισε να χλομιάζει. Ένοχος ή όχι δεν ήταν σε θέση να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Το πιο περίεργο βέβαια ήταν ότι το αγόρι ισχυρίστηκε ότι ήξερε που ήταν το σώμα κρυμμένο. Ακολουθώντας το μικρό χωρικοί και αστυνομικοί τους πήγε σε ένα σημείο έξω από το χωριό που υπήρχε ένας σωρός από πέτρες που δεν φαίνονταν να άνηκαν εδώ και άρχισαν κατευθείαν να σκάβουν.

dolofonia

Μετά από λίγη ώρα ανακάλυψαν τα λείψανα ενός άνδρα και το κρανίο του που είχε στο ίδιο σημείο με το παιδάκι ένα σημάδι. Είχε μια ρωγμή που προκλήθηκε από τσεκούρι. Αντιμέτωπος με συντριπτικά στοιχεία ο κατηγορούμενος χωρικός ομολόγησε το έγκλημα του.

dolofonia_ena

Είναι ενδιαφέρον πόσο τεκμηριωμένες είναι οι αναμνήσεις του μικρού. Στο βιβλίο της Hardo, ερεύνησε δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις και κάθε φορά δεν υπήρχε εξήγηση πως τα παιδιά γνώριζαν τόσα πολλά στοιχεία και τα γεγονότα συνέβησαν πολύ πριν γεννηθούν τα παιδάκια.

Η ιστορία είναι αληθινή, αλλά αν το πιστεύετε ή όχι είναι στο χέρι σας.

scoops.gr

Related posts

Μετέτρεψε την κηδεία του άντρα της σε ένα καυτό πάρτυ!!!

technical

Βίντεο-ΣΟΚ! Καταγράφηκε Μυστήριο πλάσμα στην κάμερα;..

technical

Το 1968 ανακαλύφτηκε UFO 150 εκατ. ετών με πτώματα εξωγήινων και μικρών δεινοσαύρων

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy