Image default
Αθλητισμός

Ταβάρες-Ντιακιτέ οι νέοι παίκτες στην ΑΕΚ?

Από την Πορτογαλία ξεκινάει το μεταγραφικό της «σαφάρι» η ΑΕΚ. Οι Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο ταξιδεύουν στην Ιβηρική για να τσεκάρουν (και) τους Ταβάρες-Ντιακιτέ

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό αρχίζει να δρομολογεί η ΑΕΚ. Έχοντας ήδη ξεκαθαρίσει τις θέσεις όπου θα αναζητήσει ενίσχυση, η «Ένωση» ξεκινάει και επίσημα να τσεκάρει στόχους.

Το πρώτο ταξίδι λοιπόν με τέτοιο περιεχόμενο οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο θα το κάνουν στην Πορτογαλία.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο αρχισκάουτερ της ομάδας θα βρεθούν στην Ιβηρική για να παρακολουθήσουν, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», τα παιχνίδια Μπενφίκα-Μπράγκα, Γκιμαράες-Μποαβίστα και Εστορίλ-Πάσος Φερέιρα.

Εκεί θα έχουν στραμμένο το βλέμμα σε αρκετούς παίκτες που έχουν προταθεί, ανάμεσα στους οποίους θα είναι το δίδυμο των στόπερ της Εστορίλ, Γιοάν Ταβάρες και Ουμάρ Ντιακιτέ.

Ο πρώτος έχει απασχολήσει έντονα στις περασμένες μεταγραφικές περιόδους τον Ολυμπιακό και παρουσιαζόταν ως «καψούρα» του Μάρκο Σίλβα από την εποχή που εργαζόταν στην ομάδα. Μετράει 68 συμμετοχές την τετραετία 2008-2012 με την Μπέιρα Μαρ και 94 συμμετοχές την τελευταία τριετία με την Εστορίλ, ενώ ενδιάμεσα πέρασε χωρίς επιτυχία από Σταντάρ Λιέγης και Κιέβο.

Όσο για τον άλλο, είναι 23χρονος στόπερ από τη Σενεγάλη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από το MLS και την Ορλάντο Σίτι. Το 2013 πήγε στην Ολιανένσε, όπου κατέγραψε 63 συμμετοχές και 3 γκολ σε δυο σεζόν, ενώ φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Εστορίλ.

Related posts

Μουντιάλ 2018: Μόνο νίκη θέλει η Ελλάδα στα προκριματικά απέναντι στην Κύπρο

technical

Ο Ζαμπίδης διέλυσε για άλλη μια φορά με νοκ άουτ τον αντίπαλο του Τούρκο, Χαρούν Κίνα

Exitpolls

Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλό της

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy