Image default
Εγκληματικότητα

Συγκλονίζει το παννελήνιο η υπόθεση του νεκρού Βαγγέλη – Πολλά αναπάντητα ερωτήματα

anapanthta erwthmata swros vaggeli cf478

Η σορός του άτυχου νέου βρέθηκε σε χωράφι 20-30 μέτρα από το χωμάτινο δρόμο που οδηγεί στη λίμνη Παμβώτιδα, η οποία απέχει από το σημείο 500 μέτρα. Σε κοντινή απόσταση και οι εγκαταστάσεις της Σχολής του.

Το άψυχο κορμί του αγοριού, φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, σήμα που έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε, ενώ βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του.

Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα μαχαίρι για το οποίο ψάχνουν να βρουν αν έχει προκαλέσει το θάνατο του Βαγγέλη με βίαιο τρόπο ή αν έχει προβεί μόνος στο απονενοημένο διάβημα.

Το εύρημα αυτό μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει η εξέτασή του για DNA και αποτυπώματα.

Η σορός έχει υποστεί πολλές και σημαντικές αλλοιώσεις από ζώα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιδιεδάκης, αναγνώρισε τον ανιψιό του. Η αναγνώριση από το θείο ήρθε από τα ρούχα και από κάποια άλλα μικρά χαρακτηριστικά, καθώς το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Αναμένουμε το πόρισμα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ έχει συγκλονίσει την Ελλάδα! Πένθος στο διαδίκτυο. ΑΜΕΤΡΗΤΑ “ΓΙΑΤΙ” ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ! Η σορός του εντοπίστηκε κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Δίπλα το μαχαίρι-Εκεί δεν έψαξε η αστυνομία; Ντροπή

Αποκάλυψη – σοκ: Είχαμε περάσει από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Βαγγέλη, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα

«Θέλησε να εξαφανιστεί, πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία, μου είπαν ότι βρέθηκε ένα μαχαίρι δίπλα του, πραγματικά λυπάμαι πολύ». Αυτά είναι τα λόγια του πρώην αστυνομικού διευθυντή Ιωαννίνων κ. Τρομπούκη, ο οποίος πριν λίγο καιρό και πριν αποστρατευθεί ήταν επικεφαλής των ερευνών που γίνονταν στην περιοχή περιμετρικά και εντός της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ιχνών του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο ίδιος όπως είχε πει μιλώντας πριν μέρες σε διαδικτυακή εφημερίδα όλα τα στοιχεία του έδειχναν ότι ο Βαγγέλης είχε επιλέξει να εξαφανιστεί.

Όπως λέει, o εντοπισμός του νεαρού ήταν αδύνατο να γίνει με ανθρώπινο μάτι διότι το σημείο που εντοπίστηκε ήταν δύσβατο: «Δεν ήταν εύκολο να το δει μάτι άνθρωπου, θα μπορούσε να έχει μόνο εντοπιστεί από τα εκπαιδευμένα σκυλιά τα οποία όμως μάλλον δεν είναι και τόσο εκπαιδευμένα για τέτοιους είδους έρευνες. Έχω να απευθύνω ένα πολύ σημαντικό ερώτημα: “γιατί ο Βαγγέλης δεν απευθύνθηκε εκεί πού έπρεπε”. Σε κάποιον δικό του άνθρωπο αφού είχε σημαντικά προβλήματα. Ναι, η αστυνομία έπρεπε να τον είχε βρει. Μαζί μας ήταν και η ΕΜΑΚ και ειδικά τμήματα. Δεν τα καταφέραμε. Είχα διατάξει προσωπικά να πάρουν πόντο – πόντο το ρέμα, δεν βρήκαμε τίποτα. Ούτε τα εκπαιδευμένα σκυλιά είχαν καταφέρει κάτι να εντοπίσουν. Τα σκυλιά της αστυνομίας αποδείχτηκε ότι ήταν ακατάλληλα τελικά, δεν εντόπισαν τίποτα απολύτως, στο σημείο αυτό δε μπορούσε ανθρώπινο μάτι να εντοπίσει το Βαγγέλη», λέει.
shmeio swros 875be

Όπως ενημέρωσε η οικογένεια η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει σίγουρα στη γενέτειρά του την Κρήτη, ενώ φαίνεται ότι θα καθυστερήσει λίγες ημέρες λόγω διαδικασιών που προβλέπονται για την αυτοψία που θα διενεργηθεί στη σορό του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον για να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

Υπόθεση Γιακουμάκης – Μαρκογιαννάκης: Πήρα τηλέφωνο στη Γαλακτοκομική για …

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από μια επιστολή της Έλενας Ακρίτα στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, στην οποία η ίδια αναφέρει ότι ένας Κρητικός βουλευτής συγκάλυπτε τη συμμορία, τα μέλη της οποίας βασάνιζαν τον εξαφανισμένο Βαγγέλη, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έκανε δηλώσεις…

Σύμφωνα με τον ίδιο, όντως επικοινώνησε με τη Γαλακτοκομική σχολή στην οποία σπούδαζε ο εξαφανισμένος φοιτητής, ωστόσο όχι για θέμα της… συμμορίας που βασάνιζε τον Βαγγέλη. Συγκεκριμένα, ο κύριος Μαρκογιαννάκης λέει ότι επικοινώνησε με τον διευθυντή της σχολής αλλά “ούτε ο χρόνος, ούτε το θέμα της επικοινωνίας είχαν οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με την εξαφάνιση του μαθητή”.

Η δήλωση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στα ΜΜΕ

“Σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Ακρίτα για εμπλοκή πολιτικού προσώπου στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οφείλει η πολιτεία το ταχύτερο δυνατόν να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Σε ότι με αφορά πράγματι είχα μια επικοινωνία με το Δ/ντή της Σχολής, όμως ούτε ο χρόνος ούτε το θέμα της επικοινωνίας είχαν οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με την εξαφάνιση του μαθητή. Είμαι βέβαιος ότι η κ. Ακρίτα στο δημοσίευμα της δεν εννοεί αυτή την επικοινωνία”.

Σε συνέντευξή του στο FlashNews, ο κύριος Μαρκογιαννάκης διευκρινίζει ότι επικοινώνησε με τη Σχολή πριν από περίπου 2 χρόνια, για να βοηθήσει μια μητέρα. Εκείνη του είχε ζητήσει βοηθεια, για τον γιο της, που θα απομακρυνόταν από το δωμάτιο της σχολής που διέμενε “διότι ζωγράφισε στον τοίχο την Κρήτη και έγραψε πάνω το χωριό του”.

Σε ερώτηση πάντως, για το αν το συγκεκριμένο παιδί ανήκει στη συμμορία που έκανε κόλαση τη ζωή του εξαφανισμένου Βαγγέλη, ο κύριος Μαρκογιαννάκης απαντά:

“Δε γνωρίζω αν αυτό το παιδί ανήκει στην ομάδα αυτή που εκφόβιζε τον Γιακουμάκη. Η περίπτωση εξάλλου, τότε δεν αφορούσε σε εκφοβισμό. Εγώ πήγα να βοηθήσω μια οικογένεια που δεν είχε χρήματα. Προσπάθησα να βοηθήσω ένα συγκεκριμένο άτομο που θα αναγκαζόταν να βρει άλλο δωμάτιο να διαμένει. Δεν παρενέβην για παρέα φοιτητών. Εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο έχει υπόψιν της η κα Ακρίτα”…
makeleio.gr

Related posts

Ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το πρωί, μέσα στο διαμέρισμά της, στα Πατήσια

Συνελήφθη ο δράκος των Αμπελοκήπων

victoria.exnet

Η Δίωξη Ναρκωτικών κατάφερε να εξαρθρώσει σπείρα 11 ατόμων διακίνησης κοκαϊνης αλλά τους ξέφυγε ο επικεφαλής

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy