Image default
Παράξενα

Η πραγματική αιτία θανάτου της κοπέλας που υποτίθεται ότι είχε πεθάνει από πονόδοντο

aitia thanatou 96dd0

Αποφασισμένος να διαλευκάνει τον μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης κόρης του τον περασμένο Νοέμβριο μετά απο επίσκεψη του κοριτσιού σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα είναι ο πατέρας της άτυχης Κωνσταντίνας, που έφυγε τόσο νωρίς απο τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Το 16χρονο κορίτσι, παιδί χωρισμένων γονιών, ζούσε στα Ιωάννινα μαζί με τη μητέρα της. Κατά την επιστροφή της στα Γιάννενα μια ξαφνική αδιαθεσία μέσα σε ταξί που οδηγούσε ο φίλος της μητέρας της, στάθηκε μοιραία για τη ζωή της. Το παιδί μεταφέρθηκε απο τον οδηγό σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου λίγη ώρα αργότερα, άφησε και την τελευταία του πνοή

Η αρχική ιατροδικαστική έκθεση είχε δείξει πως η 16χρονη ξεψύχησε απο παθολογικά αίτια. Ο πατέρας της όμως, που όταν ειδοποιήθηκε για το θάνατο του παιδιού του, ταξίδεψε στην Αλβανία , όταν αντίκρυσε τη σορό της προβληματίστηκε έντονα απο κάποια ύποπτα σημάδια που διέκρινε σε σημεία του κορμιού της.

Απαγόρευσε μάλιστα να γίνει η ταφή της πριν την διενέργεια και δεύτερης νεκροψίας-νεκροτομής. Μετά και τη διενέργεια δεύτερης νεκροψίας-νεκροτομής, ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε η εσωτερική αιμορραγία, ενώ διαπιστώθηκε πως είχαν αφαιρεθεί ζωτικά όργανα του κοριτσιού.

Ο πατέρας της 16χρονης,σύμφωνα με το epirus-tv, είχε φιλοξενηθεί πριν απο λίγο καιρό και στην εκπομπή Μία της Τατιάνας Στεφανίδου στο star μιλώντας για τις σοβαρές αμφιβολίες του για την αιτία θανάτου της κόρης του. Χθες μετά απο επιστολή και τηλεφωνική του συνέντευξη στο αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο Α1 Report, κατηγόρησε ευθέως την εισαγγελία στους Αγίους Σαράντα πως προσπαθεί να καλύψει τον γιατρό που έκανε την άμβλωση στην κόρη του (κάτι για το οποίο ο πατέρας είναι σίγουρος), ενώ παράλληλα εμφανίστηκε βέβαιος πως η 16χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

“Μετά απο συνάντηση που είχα με τον ιατροδικαστή Ermal Shaqiri είμαι βέβαιος πως η εσωτερική αιμορραγία που προκάλεσε και το θάνατο της Κωνσταντίνας ήταν αποτέλεσμα έκτρωσης στην οποία υπεβλήθη παρά τη θέλησή της” δήλωσε χαρακτηριστικά στο αλβανικό κανάλι.
www.makeleio.gr

Related posts

Απολαυστικό βίντεο μπαμπά και κόρης που τραγουδούν μαζί

technical

Θα μείνετε ΑΦΩΝΟΙ! Δείτε τι βρέθηκε στο Ναύπλιο…

technical

Θα ΦΡΙΞΕΤΕ!! Ποιον έχει ΚΟΡΝΙΖΑ στο γραφείο του ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ που ΑΠΕΒΑΛΛΕ τον ΜΑΘΗΤΗ λόγω…ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ;;;

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy