Image default
Παράξενα

Το 1968 ανακαλύφτηκε UFO 150 εκατ. ετών με πτώματα εξωγήινων και μικρών δεινοσαύρων

ptwmata deinosuroi ufo 3bbc7

Ψάξαμε συγκεντρώσαμε πληροφορίες και αναλύουμε… Οπότε όλη η ανάρτηση του αφιερώνεται καθώς έδωσε την αφορμή να ξεθάψουμε κάτι ιδιαίτερα περίεργο και ίσως σημαντικό.

Στο θέμα μας τώρα…

Την 1τη Ιουλίου του 2008 κυκλοφόρησε η είδηση ότι ένα μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ αναλύει τους ισχυρισμούς για κάποιο εξωγήινο σκάφος που είχε μια μοναδική ανωμαλία.

Αυτό το σκάφος -προσοχή- δεν συνετρίβη το 1947 στο Roswell, του Νέου Μεξικού.

Σύμφωνα με τις ανώνυμες πηγές, συνετρίβη περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια πριν, στην εποχή των δεινοσαύρων.

Αυτή η πληροφορία δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην ιστοσελίδα του serpo.org, έδρα και για άλλες αναφορές σχετικά με τις εξωγήινες επισκέψεις, που φέρονται να προέρχονται από τωρινούς και πρώην αξιωματούχους των ΗΠΑ της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (DIA).

Ο υπεύθυνος για την παροχή πληροφοριών Victor Martinez είναι ο συντονιστής της υπηρεσίας πληροφοριών του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σελίδας, που περιλαμβάνει θέματα που σχετίζονται με ανώμαλα φαινόμενα. Ο Martinez φέρεται να έχει εργαστεί για αρκετές κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Στα τέλη του 2005, ο Martinez έγραψε ότι αυτές οι πηγές της DIA τον είχαν πλησιάσει για να του αποκαλύψουν πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα SERPO, κωδικό όνομα αργότερα για ένα μυστικό πρόγραμμα ανταλλαγής στη δεκαετία του 1960, ’70 και ’80 μεταξύ μιας μικρής ομάδας του αμερικανικού στρατιωτικού προσωπικού και εξωγήινων επισκεπτών που είχαν επαφή με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Άλλες πληροφορίες σύμφωνα με αναφορές που παρέχονται από τις πηγές αυτές σημείωσαν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί αρχεία που συλλέγονται από κοινού από Αμερικανούς αξιωματούχους και μια φυλή εξωγήινων, που αναφέρουν επισκέψεις στη Γη σε αρχαίους χρόνους.

Η πιο πρόσφατη έκθεση πληροφοριών από τις ανώνυμες πηγές μέσω του Martinez ισχυρίζεται ότι “μια άκρως απόρρητη, ευαίσθητη επιχείρηση με εκτεταμένες συνέπειες στην εθνική ασφάλεια έλαβε χώρα το 1968″.

Εξωγήινες επισκέψεις κατά την εποχή των δεινοσαύρων

«Μια [λογοκριμένο] αρχαιολογική ομάδα ανακάλυψε ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο, σε μια απομακρυσμένη περιοχή της νότιας [λογοκριμένο], η οποία είναι στενή σύμμαχος του ΝΑΤΟ», [γιατί ψυλλιαζόμαστε ότι η χώρα αυτή της νότιας Ευρώπης θα πούμε εμείς και σύμμαχος του ΝΑΤΟ είναι η Ελλάδα;] σύμφωνα με ανώνυμες πηγές Martinez.

Οι πηγές φέρονται να είπαν επίσης στον Martinez, “Το αντικείμενο πιστεύεται ότι είναι ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που είχε συντριβεί περίπου 200 εκατομμύρια χρόνια πριν, σύμφωνα με την αρχαιολογική ομάδα. Η τοποθεσία στη συνέχεια εξετάστηκε από μια ομάδα διάσωσης της USAF -Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, η οποία στη συνέχεια τοποθέτησε την ηλικία του εξωγήινου σκάφους περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια πριν”.

Όσο φανταστικό και αν ακούγεται αυτό, δεν είναι ασυμβίβαστο με άλλες εικασίες ότι αν οι εξωγήινοι επισκέπτες έρχονται στη Γη τις τελευταίες δεκαετίες, είναι δυνατόν να μας επισκέπτονταν τόσο κατά τους προηγούμενους αιώνες όσο και στο πολύ μακρινό παρελθόν.

Ο Martinez αναφέρει ότι οι πηγές του, δήλωσαν: “Οι επιστήμονες μας χρησιμοποίησαν την απόλυτη μέθοδο χρονολόγησης με ραδιενεργά ισότοπα. Τα ιζηματογενή πετρώματα και το γεγονός ότι το αντικείμενο ήταν ενσωματωμένο στο βράχο, χρησιμοποιήθηκαν για να υπολογίσουν την ηλικία του εξωγήινου σκάφους”.

“Το ίδιο το εξωγήινο σκάφος ήταν 14 μέτρα σε διάμετρο”, οι πηγές συνέχισαν. “Το σκάφος μεταφέρθηκε στην Πολιτεία [λογοκριμένο] και στη συνέχεια, στο γιγάντιο [λογοκριμένο] εργαστηριακό συγκρότημα στο [λογοκριμένο] και το άνοιξαν”.

“Το εξωγήινο σκάφος περιείχε δύο σώματα εξωγήινων σε προχωρημένη αποσύνθεση και σώματα ζώων, τα οποία προφανώς είχαν απαχθεί από αυτά τα εξωγήινα όντα. Τα ζώα επί του εξωγήινου σκάφους ήταν μικροί δεινόσαυροι”.

Ανάλυση του σκάφους

Ο Martinez δηλώνει ότι οι πηγές του παρείχαν τις ακόλουθες πληροφορίες: “Το σκάφος ήταν αποθηκευμένο στο [λογοκριμένο] και ερευνήθηκε εντατικά για χρόνια. Την τελευταία φορά που το έλεγξα, η ερευνητική ομάδα απέκλειε ότι το σκάφος προερχόταν από τον Έμπεν”.

“Eben” είναι ένα όνομα που φέρεται να δόθηκε σε έναν εξωγήινο πολιτισμό που επισκέπτεται τη Γη από το σύστημα Ζήτα Reticuli και ήταν η προέλευση του σκάφους της συντριβής στο Roswell. Αναφέρεται ότι είναι τα όντα, με τα οποία οι ΗΠΑ μοιράζονται το πρόγραμμα ανταλλαγής.

Οι ανώνυμες πηγές φέρονται να πρόσθεσαν: “Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να πει από πού ήταν. Τα ξένα σώματα ήταν πάρα πολύ αποσυντιθεμένα για να εξεταστούν διεξοδικά. Ήταν περίπου 5 μέτρα ύψος και είχαν πολύ μεγάλα, βολβώδη κεφάλια”.

“Για το καλύτερο της γνώσης μου, «η Επιχείρηση [λογοκριμένο]» εξακολουθεί να είναι ένα εν εξελίξει πρόγραμμα. Εγώ προσωπικά εργάστηκα για την επιχείρηση στις αρχές της δεκαετίας του ’70″.

“Τα εξαρτήματα από το σκάφος ήταν ενδιαφέροντα, επειδή ήταν από μικρό κρύσταλλο-όπως συσκευές, δεμένους μαζί με ένα σύρμα-καλώδιο πολύ λεπτής μορφής”.

“Το εξωγήινο σύστημα πρόωσης περιείχε μια μεγάλη αίθουσα με αυτό που ονομάζουμε «βράχους» (προφανώς κάποια μορφή ενέργειας) στο θάλαμο. Μεγάλοι αεραγωγοί τοποθετημένοι γύρω από το θάλαμο εξαερώνουν κάποιο είδος ενέργειας, ακτινοβολίας ή κάποιας μορφής τεράστιας ενέργειας που παράγεται μέσω των αεραγωγών και του θαλάμου πρόωσης που επιτρέπει τα διαστρικά διαστημικά ταξίδια”.

Οι ανώνυμες πηγές υποστήριξαν, “Η εξέταση των βράχων βρήκε ψευδάργυρο και αρκετά άγνωστα υλικά και κράματα που δεν μπορούμε ακόμη να εντοπίσουμε ως σήμερα. Οι «βράχοι», προφανώς έχασαν όλη την ενέργειά τους με την πάροδο των ετών. Δεν ήταν ραδιενεργοί ούτε περιείχαν ειδικές ιδιότητες. Εμείς ποτέ δεν μπορέσαμε να τροφοδοτήσουμε με ενέργεια το εξωγήινο σκάφος στα σχεδόν 40 χρόνια που το έχουμε στην κατοχή μας”.

“Δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το ίδιο το σύστημα ενέργειας του και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να λειτουργήσει, ο εξοπλισμός που υπάρχει μέσα στο σκάφος. Ωστόσο, καταφέραμε να βρούμε τον «αστρικό χάρτη». Ο χάρτης δημιουργήθηκε εκτός Γης στην πατρίδα των εξωγήινων”.

“Μέχρι σήμερα, δεν μπορέσαμε να διαβάσουμε και να αποκρυπτογραφήσουμε τον εξωγήινο αστρικό χάρτη. Ο αστρικός χάρτης ήταν μια βαθιά περιοχή του διαστήματος, αλλά οι επιστήμονες μας δεν έχουν καταφέρει να βρουν εκείνη τη συγκεκριμένη περιοχή του διαστήματος”.

“…Η εκπληκτική… εξωγήινη τεχνολογία σε αυτό το σκάφος μας έχει ομοίως αφήσει άναυδους, ενώ κάποια πρόοδος έχει σημειωθεί στον τομέα αυτό από το 1968, αυτή είναι ελάχιστη (εν μέρη λόγω της κακής, υποβαθμισμένης κατάστασης του εξωγήινου σκάφους)”.

Σοκάροντας το μυαλό

Στο δημοσίευμα του serpo.org και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, ο Martinez και οι ανώνυμες πηγές του αντανακλούν τους προβληματισμούς σχετικά με τις συνέπειες της ανακάλυψη αυτής της φύσης.

Ανώνυμος γράφει, “…η ύπαρξη των εξωγήινων πολιτισμών που είχαν ήδη επιτύχει τις διαστημικές δυνατότητες που ταξιδεύουν γύρω από τον Γαλαξία μας (και ίσως σε άλλους) εξάπτει αληθινά το μυαλό”.

“Οι κάτοικοι του Eben ήταν ίσως ακόμα στις «γαλαξιακές πάνες» τους, όταν αυτά τα εξωγήινα όντα ήδη επισκέπτονταν άλλους κόσμους, 150-200 εκατομμύρια χρόνια πριν και δεν υπήρχε καν ο Homo sapiens!”.

“Είναι να απορεί κανείς και να εικάζει, ένας πολιτισμός -που είχε ήδη επιτύχει το διαστρικό διαστημικό ταξίδι- πως θα ήταν σήμερα τεχνολογικά 150-200 εκατομμύρια χρόνια μετά”

Ο ανώνυμος και ο Martinez συνεχίζουν τις εικασίες τους με τον Ανώνυμο να φέρεται ότι δηλώνει: “Πόσα αστρικά συστήματα έχουν επισκεφτεί μέχρι τώρα; Με πόσους άλλους εξωγήινους πολιτισμούς έκαναν επιτυχημένη επαφή και αλληλεπίδρασαν και ίσως προχώρησαν σε κάποιο είδος εμπορίου μαζί τους; Πόσα ηλιακά συστήματα έχουν επισκεφτεί και χαρτογραφήσει στο Γαλαξία μας και ίσως και σε άλλους γαλαξίες;”

“Κάποιος πρέπει επίσης να εξετάσει το ενδεχόμενο ότι παρά αυτό δυστύχημα που συνέβη 150-200 εκατομμύρια χρόνια πριν, αυτά τα εξωγήινα όντα να ταξίδεψαν στη Γη από το μέλλον στο μακρινό παρελθόν μας -όταν οι δεινόσαυροι κυριαρχούσαν -ως μέρος μιας ερευνητικής αποστολής… που εξάπτει, επίσης, το μυαλό!”, είπε ο Ανώνυμος, σύμφωνα με τον Martinez.

Όπως συμβαίνει με όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα SERPO, αυτό το τελευταίο κεφάλαιο θα προκαλέσει σίγουρα συζητήσεις, αμφιβολίες για την αλήθεια του και θα προκαλέσει τη φαντασία πολλών αναγνωστών.

Είναι αλήθεια; Είναι κάποιου είδους παραπληροφόρησης ή ψεύτικου ισχυρισμού; Υπάρχει κάποια αλήθεια που κρύβεται μέσα στις ανακριβείς πληροφορίες; Είναι μέρος ενός προγράμματος “εγκλιματισμού” για να προετοιμάσει τους Αμερικανούς και το ανθρώπινο γένος για την ευαισθητοποίηση από πολύ ενδιαφέρουσες και εκπληκτικές πληροφορίες;

Προς το παρόν, δεν είναι δυνατόν για τους περισσότερους αναγνώστες να επιβεβαιώσουν το αληθές των δηλώσεων που ο Ανώνυμος φέρεται να κάνει με τον Martinez και ο Martinez βγάζει στη δημοσιότητα.

Κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για το μέλλον μας, ωστόσο, είναι να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ότι αν η εξωγήινη επίσκεψη στη Γη είναι μια πραγματικότητα, τότε θα μπορούσε να συμβαίνει σε χρονικά πλαίσια πέρα από αυτά που πιστεύαμε προηγουμένως.
makeleio.gr

Related posts

Αυτό είναι τo πιο μεγάλo και ανατριχιαστικό έντομο!

technical

Κολλητή Σαμαρά και Κικίλια η “κυρία” που αποκάλεσε καριόλα την κακοποιημένη καθαρίστρια

ExnetΗellas

ΒΟΜΒΑ από τη ΝΑSA!Παγκόσμιος ΤΡΟΜΟΣ!Το κρύβουν…

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy