Image default
Ευρώπη

Σόκ προκαλούν οι φωτογραφίες Μέρκελ με Skinheads – Νεοναζί

merkel skinheads 9a286Οι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωτογραφίες που ΞEΣΚΕΠΑΖΟΥΝ την Καγκελάριο!! «Πρώτα μέλος των FDJ, μετά κατάσκοπος του Ανατολικού Βερολίνου, στη συνέχεια παρέα με τους skinheads…  και τώρα καγκελάριος της Γερμανίας» λένε οι Anonymous.

 merkel skinheads 9a286

Οι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωτογραφίες που ΞEΣΚΕΠΑΖΟΥΝ την Καγκελάριο!! «Πρώτα μέλος των FDJ, μετά κατάσκοπος του Ανατολικού Βερολίνου, στη συνέχεια παρέα με τους skinheads…  και τώρα καγκελάριος της Γερμανίας» λένε οι Anonymous.

Την Άνγκελα Μέρκελ, όπως είχαν προαναγγείλει, βάζουν στο στόχαστρό τους οι Anonymous και φαίνεται πως πλέον υλοποιούν τη… δέσμευσή τους.

Στη σελίδα των Γερμανών «Anynymous» στο Facebook δημοσιεύονται φωτογραφίες από τα νεανικά χρόνια της Γερμανίδας καγκελάριου, όταν βρισκόταν στο ανατολικό Βερολίνο.

MERKEL-ANONYMOUS-facebook

Οι εν λόγω φωτογραφίες δεν βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ωστόσο οι Anonymous, παρατηρώντας ότι σε αυτές η νεαρή Άνγκελα εμφανίζεται μαζί με νεαρούς σκίνχεντ, πολλοί εκ των οποίων ανήκουν σε νεοναζιστικά κινήματα της Γερμανίας, τονίζουν: «Πρώτα μέλος των FDJ, μετά κατάσκοπος του Ανατολικού Βερολίνου, στη συνέχεια παρέα με τους skinheads και τώρα καγκελάριος της Γερμανίας. Αυτό που λέμε μετεωρική καριέρα, κυρία Μέρκελ».

Αξίζει να επισημανθεί, ωστόσο, ότι οι φωτογραφίες αυτές είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τη Γερμανία.

merkel-nazi-1

Το υλικό προέρχεται από μια επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ, το 1992, με την ιδιότητα της υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων, μαζί με την υφυπουργό Εσωτερικών, Σαμπίνε Λετέουζερ, σε ένα Κέντρο Νεότητας στο Έλμπτερ-Άσσεν, το οποίο τοπικές αντιφασιστικές οργανώσεις χαρακτήριζαν «κλαμπ ακροδεξιών».

Προφανώς, επιχειρώντας να πλήξουν την καγκελάριο της Γερμανίας, οι Anonymoys επαναφέρουν την υπόθεση στο προσκήνιο, δίνοντάς της ευρύτερες διαστάσεις…
Πηγή

Related posts

Γαλλία: Αθωώθηκε βιαστής 11χρονης κοπέλας επειδή υποστήριξε ότι η ανήλικη συναίνεσε στην πράξη!!!

technical

Σόρος: Επιμένει και μιλάει για Grexit

ExnetΗellas

Η Αγγλία αποφασισμένη να πατάξει το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης

victoria.exnet

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy