Image default
Παράξενα

Κλεμμένα αυτοκίνητα έψαχναν δυο άρματα μάχης βρήκαν

brazilia armata 3b6e7

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στην Βραζιλία μπροστά σε αυτό που αντίκρισαν σε συνοικία του Σάο Πάολο όπου γίνονταν επιχείρηση κατά συμμορίας που έκλεβε αυτοκίνητα. Έτσι σε αποθήκη αντί να βρουν τα κλεμμένα αυτοκίνητα βρήκαν δύο…άρματα μάχης Μ-41! 
Τα δύο άρματα βρέθηκαν στην συνοικία Σακόμα, μια από τις πτωχότερες του Σάο Πάολο. Στην ίδια αποθήκη βρέθηκαν και περισσότερες από 500 τηλεοράσεις, ανταλλακτικά αυτοκινήτων και ένα επίσης κλεμμένο φορτηγό.
“Ήταν τουλάχιστον παράξενο να δούμε μπροστά μας, αντί για κλεμμένα αυτοκίνητα δύο άρματα μάχης”, δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης αστυνόμος Αντρέι ντο Κάρμο.
Οι αστυνομικοί, ζήτησαν την συνδρομή του στρατού, ειδικού του οποίου αναγνώρισαν ότι επρόκειτο για Μ-41. Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης, που συνελήφθη, δήλωσε πως είχε τα άρματα νόμιμα που είχε κερδίσει σε δημοπρασία, το 2003.
Εκπρόσωποι των αρχών δήλωσαν πως είναι πιθανόν τα δύο άρματα να πουλήθηκαν σε δημοπρασία. Τα άρματα δεν διέθεταν πάντως ούτε κινητήρες ούτε το πυροβόλο τους και δεν βρισκόταν σε λειτουργική κατάσταση.
Ο στρατός της Βραζιλίας είχε προμηθευτεί το 1960, 340 άρματα του τύπου, τα οποία διατήρησε σε υπηρεσία μέχρι το 2010. Το Μ-41 ήταν ένα ελαφρύ άρμα και οπλισμένο με ένα πυροβόλο των 76mm ένα συζυγές πολυβόλο των 0,30in και ένα πολυβόλο των 0,50in.

defencenet.gr

Related posts

Κολλητή Σαμαρά και Κικίλια η “κυρία” που αποκάλεσε καριόλα την κακοποιημένη καθαρίστρια

ExnetΗellas

Βίντεο-ΣΟΚ! Καταγράφηκε Μυστήριο πλάσμα στην κάμερα;..

technical

Μετέτρεψε την κηδεία του άντρα της σε ένα καυτό πάρτυ!!!

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy