Image default
Αθλητισμός

Τραγικά στημένο ποδοσφαιρικό ματς στην Αλβανία

stimeno mats alvania 3edb4Εάν αυτό σας παρηγορεί…υπάρχουν και χειρότερα πρωταθλήματα από το Ελληνικό, ας είναι καλά οι γείτονες…Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο;;; Μια ομάδα… ικανή για «δώρα» και μια… ανίκανη να σκοράρει! Μια κωμωδία για… κλάματα στην Αλβανία που προκαλεί πολλά ερωτηματικά!

stimeno mats alvania 3edb4 

Εάν αυτό σας παρηγορεί…υπάρχουν και χειρότερα πρωταθλήματα από το Ελληνικό, ας είναι καλά οι γείτονες…Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο;;; Μια ομάδα… ικανή για «δώρα» και μια… ανίκανη να σκοράρει! Μια κωμωδία για… κλάματα στην Αλβανία που προκαλεί πολλά ερωτηματικά!

Η Φλαμουρτάρι υποδέχεται την Τέουτα για την 19η αγωνιστική του αλβανικού πρωταθλήματος, το ματς είναι ισόπαλο 1-1 και από το 87′ αρχίζει η έντονη πίεση των γηπεδούχων! Ολοι πιστεύουν πως οι φιλοξενούμενοι θα αμυνθούν λυσαλέα για να κρατήσουν το βαθμό! Είστε σίγουροι;

87ο λεπτό: Κόρνερ από τα αριστερά, ο αμυντικός της Φλαμουρτάρι, Τόμιτς βρίσκεται σε θέση βολής, οι αντίπαλοι τον αφήνουν, αλλά αυτός… καταφέρνει να αστοχήσει σημαδεύοντας τον πεσμένο γκολκίπερ.

91ο λεπτό: Μπήκαμε στις καθυστερήσεις, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων μαρκάρουν με τα μάτια τον Λένα, ο φορ της Φλαμουρτάρι κάνει το σουτ βλέποντας τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτός θέσης, αλλά αστοχεί.

92ο λεπτό:Ο φορ της Φλαμουρτάρι, Αμπιλάλιαγ βγαίνει χαλαρά σε τετ α τετ, ο γκολκίπερ μένει στάσιμος, αλλά χάνεται ξανά μια απίστευτη ευκαιρία.

93ο λεπτό: Η Τεούτα… χαλαρή, αλλά οι γηπεδούχοι δίνουν ρεσιτάλ… ανικανότητας. Στο 93′ ο Μπρέγκου κάνει ανενόχλητος το σουτ, ο γκολκίπερ, Ριζβάνι διώχνει ήρεμα πάνω στον αντίπαλο, αλλά ο Ντελιαλίσι… καταφέρνει να μη σκοράρει.

94ο λεπτό: Η Τέουτα δίνει… χώρο, οι αμυντικοί της μαρκάρουν με τα μάτια, ο παίκτης των γηπεδούχων βγάζει τη σέντρα, κανείς αμυντικός δεν διώχνει, αλλά πάλι τίποτα… Ο γκολκίπερ εκτός θέσης και η κεφαλιά του Αμπιλάλια άουτ.

94ο λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ: Επιτέλους λύτρωση!!! Η γκέλα της γκέλας από τερματοφύλακα και αμυντικού, οι στραβοκλωτσιές προκαλούν… γέλια και ο Σεχάι πετυχαίνει το γκολ της νίκης!

Οι οπαδοί της Φλαμουρτάρι δεν πανηγυρίζουν, γυρίζουν την πλάτη του σε αυτή την παρωδία και το «δώρο» της Τέουτα δεν τους ευχαριστεί! «Ηταν μια κωμωδία που προκάλεσε αμηχανία, σε μια χώρα χωρίς κανόνες σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτάθλημα με πολλά ερωτηματικά. Εδώ, το πρόβλημα είναι το σύστημα. Αυτός που παίζει καθαρά είναι ο πιο αδύναμος» τόνισε ο πρόεδρος της Φλαμουρτάρι, Σινάν Ιντρίζι. Ο σύλλογος ζήτησε έρευνα από την Αλβανική Ομοσπονδία και αν δεν πεισθεί από τα αποτελέσματα απειλεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

{youtube}pU46DDqselA{/youtube}

Πηγή

 

Related posts

θα γίνει ο καινούριος παίκτης του Ολυμπιακού ο Διούδης ?

ExnetΗellas

Σαββίδης: “Θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο 90 χρόνια από τώρα”

technical

Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλό της

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy