Image default
Τουρισμός

«Θεοί, μύθοι, ήρωες» – Η νέα καμπάνια της Ελλάδας για τον τουρισμό (vid)

akropoli 15

Θεοί, μύθοι και ήρωες. Τρεις μικρές λέξεις και ταυτόχρονα τόσο μεγάλες.

Σε αυτές τις λέξεις βασίζεται η νέα επικοινωνιακή καμπάνια για τον τουρισμό, την οποία παρουσίασε η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market τη Δευτέρα στο Λονδίνο, παρουσία πλήθους τουριστικών παραγόντων και επισκεπτών.

«Όπου και αν γυρίσεις… θεοί, μύθοι, ήρωες. Μια ιστορία για την Ελλάδα». Έτσι ξεκινάει το φιλμ με τίτλο: «Gods, Myths, Heroes», παραγωγής του ΕΟΤ, το οποίο οπτικοποιεί όλη την επικοινωνία για το 2015.

Κάθε ελληνικός προορισμός είναι τόπος γέννησης ενός αρχαίου θεού, κάθε μέρος στην Ελλάδα κρύβει ένα μύθο, μία μαγική ιστορία, την ενέργεια που είναι ακόμη και σήμερα ζωντανή, είπε η υπουργός κατά την παρουσίαση του βίντεο.

Σοφία, λάμψη, ελευθερία, γνώση, ομορφιά, καθαριότητα είναι μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποιούνται από τον αφηγητή Don Morgan Nielsen για να περιγραφεί η χώρα μας. Τα ελληνικά νησιά και το απέραντο γαλάζιο δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από το βίντεο.

«Αν και πριν την επισκεφθώ διάβασα τα πάντα για τον πολιτισμό της, δεν ήμουν προετοιμασμένος για το φως. Πόσο διαφορετικο και πόσο πιο καθαρό από κάθε άλλη χώρα… Το φως της Ελλάδας μου άνοιξε τα μάτια. Στην Ελλάδα το φως παίρνει άλλη διάσταση» λέει στην αρχή της ιστορίας του ο Don Morgan Nielsen για να τονίσει στη συνέχεια. «Ελλάδα: Ένα μέρος τόσο διαφορετικό, τόσο μοναδικό, τόσο ξεχωριστό».

«Η Ελλάδα μου έδωσε αυτό το δώρο, να κρατώ τη στιγμή και να χαίρομαι τη ζωή» καταλήγει ο αφηγητής.  

Ας την ανακαλύψουμε μέσα από ένα δωδεκάλεπτο εκπληκτικό, γεμάτο λάμψη βίντεο…

{youtube}4ab-yQYnOOs{/youtube}

Πηγη

Related posts

Διευρυμένο ωράριο για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

ExnetΗellas

Γερμανικός Τουρισμός: «Έκρηξη» κρατήσεων προς Ελλάδα το Φεβρουάριο

ExnetΗellas

Το μαγευτικό Εκουαδόρ είναι ένας από τους θυσαυρούς της Νότιας Αμερικής

victoria.exnet

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy