Image default
Εγκληματικότητα

Κόλαση Πυρός στον Έβρο – Η Αντεπίθεση και το τσάκισμα των Τούρκων στο Ποτάμι!

parmenion101 χρόνια στέκεται η ΙΙ Μεραρχία φρουρός στον Έβρο και σήμερα απέδειξε ότι όποιος τολμήσει να πατήσει τα περάσματα του Έβρου θα… περάσει και τις πύλες του Παραδείσου ενώ το πιλάφι θα έχει παγώσει στο πιάτο του !

IMG 3209
Σήμερα η Πολιτική ηγεσία του τόπου  ένιωσε αυτό που κάποιοι  εύχονται να πετύχουν  και αμφισβητούν το κύρος των ενόπλων Δυνάμεων να καταρρέει εκκωφαντικά και το Συμπέρασμα είναι Ένα : Oτι ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα!
Η Ελλάδα όχι μόνο είναι ικανή να προστατέψει τα σύνορα της αλλά να εκτελέσει και ασκήσεις με επιθετικό καθαρά Σενάρια και καλά θα κάνουν κάποιοι να αρχίσουν να ανησυχούν !
IMG 2742
Το παρών έδωσαν και οι Εθνοφύλακες της Περιοχής που θα είναι οι πυρήνες που στηριχθούν πάνω τους οι Εφεδρείες των Ελληνικών Δυνάμεων …Είναι οι Ακρίτες που κοιμούνται με όπλο στο προσκεφάλι !
Εντυπωσιακές εικόνες από τους Πολεμιστές του Έβρου που έκαναν την αντεπίθεση υποστηριζόμενοι από Μαχητικά της  Πολεμικής  Αεροπορίας και τους Ινδιάνους της  Αεροπορίας  Στρατού !
IMG 2384
Πηγή

Related posts

Θεσσαλονίκη 2016 : Δηλώθηκαν 12.201 ληστείες και διαρρήξεις

technical

Γαλάτσι : Ληστές μαχαίρωσαν και ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για μόλις 5 ευρώ

technical

Πάτρα : Εκλεψαν 75.000 ευρώ από το σπίτι 73χρονου

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy