Image default
Αθλητισμός

2 δισ. ευρώ έβγαλε η Γερμανία από το Μουντιάλ μέσω της συλλεκτικής εμφάνισης της ομάδας

germania-emfanisiΗ συλλεκτική εμφάνιση της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Γερμανίας, με τα τέσσερα αστέρια, έκανε sold out εξαργυρώνοντας την έμπνευση της Αdidas να δημιουργήσει μια πρώτη σειρά

από την διάσημη πια φανέλα, πριν ακόμα γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του τελικού του Μουντιάλ, προεξοφλώντας ότι η nationalmannschaft θα κέρδιζε την Αργεντινή, όπως και τελικά έγινε.

Η Adidas που ντύνει τα «πάντσερ» προμήθευσε την επομένη του τελικού τα καταστήματα στην Γερμανία με τις νέες εμφανίσεις και οι φανέλες εξαφανίστηκαν. Τυπώθηκαν, μάλιστα, και απλά T-shirt με τις ημερομηνίες στις οποίες η Γερμανία κατάκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο (1954, 1974, 1990, 2014).

Το κόστος για την φανέλα είναι 84,95 ευρώ ενώ ο Andre Langer ένας από τους τυχερούς που αγόρασε μία εμφάνιση από την πρώτη παρτίδα που κατασκευάστηκε σε περίπτωση που κέρδιζε, όπως και έγινε το Μουντιάλ, η Γερμανία, δηλώσει τυχερός που έχει στα χέρια του την φανέλα με το Νο 19 του Mario Goetze, που πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρει και το CNBC, ήταν η πρώτη φορά του η ενωμένη Γερμανία διεκδικούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού η προηγούμενη κατάκτηση που έγινε το 1990 ήταν από την Δυτική Γερμανία.

Πηγή

Related posts

Ρίο: Ανάκληση ορισμένων Ολυμπιακών μεταλλίων λόγω φθαρμένης επιφάνειας

technical

Τα δεδομένα με τον Άντριεν Σίλβα

Θέλει να διώξει τον Ζιγιές η Τσέλσι

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy