Image default
Παράξενα

Κολλητή Σαμαρά και Κικίλια η “κυρία” που αποκάλεσε καριόλα την κακοποιημένη καθαρίστρια

dianaΓνωρίζοντας ότι ακόμη και τα πλέον νεοφιλελεύθερα αντικοινωνικά εκβράσματα έχουν κάποια όρια εσχατοψυχίας, (νεοελληνιστί “σκατοψυχιάς”), προσπαθήσαμε να βρούμε κάποια στοιχεία για το είδος εκείνων των υπανθρώπων

που δεν έχουν την παραμικρή ηθική ή άλλη αναστολή, να αποκαλούν μια απολυμένη καθαρίστρια που ξυλοκοπείται άνανδρα από έναν “άνδρα” των ΜΑΤ με σιδηρογροθιά, με τους πλέον αγοραίους χαρακτηρισμούς, τους οποίους καν δεν θέλουμε να επαναλάβουμε.

Κάπου εκεί στο ψάξιμο λοιπόν, (είπαμε πως έχουμε πηγές), απλά επαληθεύσαμε τη λαϊκή ρήση πως το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει και ότι η “κυρία” Ντιάνα Μεταξά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια από τις κυρίες της αυλής Σαμαρά όπως και της κυρά-Τέτης (επάγγελμα “πεθερά Σαμαρά” ), από εκείνες που παρασιτούν των διεφθαρμένων εξουσιών, φοβούμενες μη “ξεπέσουν” και γίνουν ποτέ  καθαρίστριες και μάλιστα απολυμένες, ένα επάγγελμα που, συν τοις άλλοις, δεν συνάδει και με την κοινωνική τους τάξη, καθώς αυτή μόνο σε περιβάλλον ακραίας βρώμας και δυσωδίας μπορεί να ευδοκιμήσει.

diana-samarasΙδού λοιπόν η κυρία Ντιάνα Μεταξά, αγκαλίτσες με
τον πρωθυπουργό αλλά καιdiana-kikilas τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη (και άλλες ψευδεπίγραφες αηδίες) Βασίλη Κικίλια, ο οποίος δοξάστηκε από την πρώτη κι όλας μέρα της υπουργίας του με τους υφισταμένους του να ξυλοκοπούν άγρια παράνομα απολυμένες γυναίκες που, σχεδόν ολομόναχες, σώζουν την τιμή και την υπόληψη ενός ολόκληρου λαού που βλέπει μουντιάλ και ακκίζεται (και κάτι ακόμη), στα τρέντυ κλαμπ των νησιών.

Να γιατί λοιπόν γιατί τέτοιο ταξικό μένος η εκλεκτή “παρέα” της Τέτης Κρητικού, διότι, όπως και ο έτερος Καππαδόκης, ο Michael Casey, δεν είναι τίποτε λιγότερο παρά η πλέον ακροδεξιά σαρξ της ούτως ή άλλως ακροδεξιάς σαρκός του ίδιου του σαρκώματος που μας κυβερνά και κατατρώγει ως πτωματοφάγο τα εναπομείνασες σάρκες της κοινωνίας.

Μήπως μετά την πρωθυπουργική “άγνοια” περί του “ποιος” ήταν ο Μπαλτάκος, τώρα ο Σαμαράς και ο Κικίλιας πούν πως έχουν άγνοια και για την κυρία Ντιάνα και τον πολύ κύριο Casey;

fwto-profil

Βέβαια, ακόμη και αν οι Σαμαράς και Κικίλιας υποστηρίξουν πως τάχα δεν γνωρίζουν αυτόν τον δεσμό που τους περιτριγυρίζει, όπως ακριβώς οι μύγες στα σκατά, δεν θα μας κάνει την παραμικρή εντύπωση αφού ανάμεσα στους ηθικούς κώδικες της συγκεκριμένης τάξης, δεν συγκαταλέγεται ούτε η μαγκιά ούτε η παληκαριά, και με το που θα αρχίσει κάτι να βρωμάει, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουλήσουν και τη μάνα τους την ίδια, αν φυσικά πιάσουν την κατάλληλη τιμή.

Και απόδειξη φυσικά τούτου, και η εν λόγω “κυριούλα”, που μόλις δέχτηκε τα σκωπτικά μας σχόλια για την εικόνα του Σαμαρά που είχε στο προφίλ της, (!!!), έσπευσε να το αλλάξει βάζοντας τον διάσημο γάτο Γκάρφιλντ. Διότι, σου λέει, καλός-χρυσός ο Σαμαράς, αλλά αν είναι να μας πάρουν και με τα γιαούρτια, ο Γκάρφιλντ καλύτερος.

Καθώς όμως ο πανικός της -κατά τον ποιητή- “τσογλανοπαρέας που κάνει κριτική” είναι παραπάνω από μεγάλος, έχουν εξαπολύσει λυτούς και δεμένους με στόχο να μάθουν για το ποιός είναι αυτός που τροφοδοτεί το Μακελειό με υλικό, κάτι το οποίο θα μπορούσαν να μας ρωτούσαν και ευθέως φυσικά, το οποίο όμως δεν έκαναν. Όχι ότι θα τους απαντούσαμε δηλαδή, αλλά τουλάχιστον θα είχε περισσότερη πλάκα το όλο θέμα.

diana-metaxa

diana-metaksa-2Και φυσικά, από καμιά γνήσια φασιστική αντίληψη δεν απουσιάζει ποτέ η  ψυχιατρικοποίηση όσων μας ασκούν πολιτική κριτική. Και  δεδομένου πως, είναι δύσκολο να υπάρξει κάποια σοβαρή απάντηση στο ερώτημα “πόση πολιτική αλητεία και προστυχιά χρειάζεται για να αναφερθεί κάποιος με τόσο χυδαίο τρόπο στο περιστατικό άνανδρης επίθεσης σε βάρος μιας γυναίκας διαδηλώτριας, μπορείς να αποκαλείς τον κάθε “Χίο” ως ψυχικά άρρωστο και να καθαρίζεις, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε μια ακόμη ρατσιστική αθλιότητα, καθώς η ψυχική διαταραχή κάποιου, δεν μπορεί να γίνεται ύβρις.

Παρ’ όλα αυτά, στο συγκεκριμένο ζήτημα η κυρά Ντιάνα, “είχε δίκιο”.

Επικοινωνήσαμε με την κλινικη Σινούρη όπου νοσηλεύεται ο Στέφανος Χίος, και οι θεράποντες ιατροί μας επιβεβαίωσαν, κάτι που ούτως ή άλλως υποψιαζόμαστε όλοι μας εδώ μέσα:  Ο Χίος όντως δεν είναι καλά. O Χίος μάλιστα δεν είναι καθόλου καλά. Και όπως και ο ίδιος μας είπε από hands free καθώς τα χέρια του είναι δεμένα στον ζουρλομανδύα, δεν θα ηρεμήσει αν δεν δει αυτή την εγκληματική κυβέρνηση να πηγαίνει στο διάολο, κι ακόμη παραπέρα. Και μη μας ρωτήσεις κυρά Ντιάνα τι είναι “ακόμη παραπέρα από τον διάολο γιατί δεν ξέρουμε. Υποψιαζόμαστε όμως, πως είναι μια κακόφημη γειτονιά της κόλασης όπου πηγαίνουν όλα τα νεοφιλελεύθερα εσχατόψυχα κοινωνικά περιττώματα, αφού ούτε κι ο διάολος δεν τα θέλει κοντά του. Γιατί, ως περιττώματα βρωμούν και ζέχνουν.

Και ο διάολος μπορεί να έχει τα χίλια ελαττώματα, αλλά όχι φιλελεύθερος δεν είναι, αλλά αντιθέτως, εξαιρετικά δημοκράτης. Γιατί, πλούσιους, φτωχούς, καθαρίστριες, σουσούδες, τους παίρνει όλους. Όπως θα πάρει και σένα. Και τότε, όπως αναρωτιόταν και τίτλος παλαιότερου σήριαλ, “τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”;

Πηγή

Related posts

Θα ΦΡΙΞΕΤΕ!! Ποιον έχει ΚΟΡΝΙΖΑ στο γραφείο του ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ που ΑΠΕΒΑΛΛΕ τον ΜΑΘΗΤΗ λόγω…ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ;;;

ExnetΗellas

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αντί για τις βαλίτσες, θα ζυγίζουν τους… επιβάτες!

technical

Ένα τρίχρονο παιδάκι θυμήθηκε τη δολοφονία του από προηγούμενη ζωή

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy