Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαιτίας της επισκευής των P-3 Orion Ν/Σ ενοχλήθηκε η γερμανική Bild

bild f691e

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η γερμανική εφημερίδα Bild ενοχλήθηκε σφόδρα, γράφοντας ένα δημοσίευμα για την ανακατασκεύη των αεροπλάνων Ν/Σ P-3B Orion, επειδή η Ελλάδα όπως γράφει “την ίδια ώρα που…

bild f691e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η γερμανική εφημερίδα Bild ενοχλήθηκε σφόδρα, γράφοντας ένα δημοσίευμα για την ανακατασκεύη των αεροπλάνων Ν/Σ P-3B Orion, επειδή η Ελλάδα όπως γράφει “την ίδια ώρα που προσπαθεί να αποφύγει την χρεοκοπία δίνει 500 εκατομμύρια ευρώ για να επισκευάσει πολεμικά αεροπλάνα”.Πιθανότατα η ενόχληση οφείλεται στο ότι έχει να κάνει με το γεγονός μάλλον ότι τα αεροπλάνα δεν είναι γερμανικά! Διαφορετικά είναι βέβαιο ότι η “έγκυρη” εφημερίδα της Γερμανίας δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

Όπως, δεν είχε για πολλά χρόνια, όταν οι Γερμανοί έπαιρναν όλες τις αναθέσεις σχεδόν στρατιωτικού εξοπλισμού από την Ελλάδα για να παραδώσουν όπλα που συνήθως έβγαζαν πολλά “κουσούρια”. Η αδιαμφισβήτητη γερμανική “ποιότητα” που θα ΄λεγε και ο Σημίτης έχει πάει περίπατο καιρό τώρα.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Bild σε επικοινωνία που είχε με το ΥΠΕΘΑ αξιωματούχος τους απάντησε ότι: δεν χρειάζεται να ανησυχούν γιατί “θα πάρουμε πολλαπλάσια χρήματα από τα πρόστιμα που θα πληρώσουν οι γερμανικές εταιρείες που δεν ήταν αξιόπιστες στις υποχρεώσεις τους”!

 

Πηγή

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός στην δοξολογία των Θεοφανείων

Kostas Ermes

Μονόδρομος η χάραξη Εθνικής Στρατηγικής πολιτικής

ExnetΗellas

Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί Κωνσταντινάτο!…

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy