Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Γκιουλέκας: «Καταγράφουμε τις δεξιότητες, Διαμορφώνουμε το Μέλλον»

gkioulekasΤη διεξαγωγή πανελλαδικής  έρευνας για την καταγραφή των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων των ενηλίκων (ηλικίας 16 έως 65 ετών) στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος για την Αποτίμηση των Ικανοτήτων των Ενηλίκων (PIAAC), ξεκινά το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος που θα γίνει σε εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014, η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Στους στόχους της έρευνας που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα αναφερθεί σε ομιλία του ο αρμόδιος Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ερέχθειον» του ξενοδοχείου Divani Palace Acropolis (Παρθενώνος 19-25 Αθήνα) και ώρα 9:30-17:00.

Πηγή

Related posts

Εδώ είναι Ελλάδα και ζουν Έλληνες πολίτες

ExnetΗellas

Θρασίτατοι Τούρκοι επιχείρησαν να ανέβουν στον Λευκό Πύργο και να απλώσουν την τουρκική σημαία

technical

Το σχέδιο ένταξης της Ελλάδας στα Μνημόνια της ντροπής

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy